Healing-Reiki

Jag healar både människor och djur genom St Germain och den silvervioletta flamman, Reikienergierna, Full Spectrum Healing, Månljus och Solljusenergierna samt Meridian Flush med Spolningsteknik.

Healing höjer din energivibration på molekylnivå så du kan existera och vara mer i harmoni och balans med universums energi som finns lagrad i din andliga och fysiska kropp.

Kan användas för: att öka välbefinnandet, känsloacceptans, smärtlindring, kroppens självläkning, att få sinnesro, ett inre lugn.

Människor som öppnar sig för healing kan lära känna sig själva bättre och uppleva större medvetenhet, intuition och självkännedom. Den vanligaste upplevelsen vid en behandling är en känsla av frid, avslappning och trygghet. Avsikten är att återställa energibalansen och aktivera den naturliga självläkningen. Healingen är allomfattande i sin verkan och involverar både kropp, sinne och själ genom att få alla dessa aspekter i harmonisk balans.

I en lugn och harmonisk miljö, kan du slappna av och glömma din vardag för ett ögonblick. Healing för ditt välbefinnande och livskvalitet.

Healing kan hjälpa oss att slappna av; få en bättre känslomässig, mental, fysisk och själslig balans och skapa ett inre lugn. Många upplever healing som en känslomässig och mental massage. Genom att stressa ner och känna en ökad inre harmoni skapar vi bättre förutsättningar för vår fysiska, emotionella och mentala kropp att läka. Healing är ett utmärkt komplement till traditionella behandlingsmetoder inom Sjuk- och Friskvård och ska inte ses som en ersättning till rekommenderad/ordinerad behandling och medicinering.

Healar även på distans.

Hur fungerar distans healing?

Eftersom tid & rum inte är ett hinder för upplevelse, förståelse & överföring av energi, så känner utövaren av distanshealingen in sin klients energi på avstånd. Han eller hon använder då särskilda tekniker för att vitalisera, stärka & förändra hela klientens energisystem till ett tillstånd av mer och bättre hälsa & välbefinnande. Distanshealing påverkar & stärker alla delar av dig; din fysiska kropp, mentala, emotionella & andliga. Naturligtvis är det bästa sättet att förstå detta fenomen genom att uppleva det.

Fördelar med Distans Healing:

* Sparar tid & miljö genom att DU inte behöver resa.

* Du kan stanna hemma i DIN säng!

* Du känner DIG mer bekväm & avslappnad hemma hos DIG själv & du kommer då att vara mer mottaglig för den helande energin.

* Kunder som har svårt att resa på grund av hälsan, eller annan anledning, har fortfarande möjlighet att ta emot helandet tack vare Distanshealingen.

* Du & jag behöver inte vara i samma stad för att DU ska kunna ta emot ett helande. Du kan vara var som helst på planeten!

Om mig

Benita Karlsson heter jag och bor i Eskilstuna med min familj.

Jag har alltid haft ett medialt intresse och har nu påbörjat min mediala resa.

Jag har upptäckt att healing är underbart att ge och få, samt dela med sig av.

Är du intresserad av att få healing? Eller utbilda dig?

Kontakta mig här, skriv namn, telefonnr och

e-postadress; info@lifeharmony.se