Integritetspolicy

Vilka vi är

Vi arbetar med hälsa på LifeHarmony Eskilstuna.
Vår webbplatsadress är: http://www.lifeharmony.nu och http://www.lifeharmony.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

De uppgifter du lämnar.
Namn, mobilnummer, e-postadress

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

LifeHarmony Eskilstuna säljer ej dina uppgifter vidare till tredje part. LifeHarmony Eskilstuna kan komma att överföra/dela dina personuppgifter med utvalda tredje parter enligt nedan. Vi vidtar rimliga säkerhetsåtgärder för att vara säkra på att dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt vid överföringen.

Vi använder samarbetspartners för försäkring, kassasystem, bokföringsprogramvara., hemsida, nyhetsbrev.

Vi använder ackrediterade partners för detta. Våra leverantörer befinner sig både EU/EES. De leverantörer inom EU följer samma regelverk som oss gällande personuppgifter.

Personuppgifter vi behandlar

  • Namn
  • Personnummer (om du gett det i samband med behandling)
  • Kontaktuppgifter (telefonnummer, e-post, adress)
  • Köpinformation (tex vilken vara som beställts eller om varan ska levereras till annan adress)
  • Köphistorik hos LifeHarmony Eskilstuna
  • Korrespondens om våra tjänster (feedback, reklamering, retur)

 

Ändamål att behandla uppgifter

Vi behandlar uppgifterna för att kunna hantera medlemskap för att lagligt kunna fullgöra tjänsteavtalet.

Vi behandlar uppgifter om våra medlemmar för att kunna hantera kundservice-ärenden, support samt uppföljning.

Vi behandlar uppgifter för att kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser såsom exempelvis bokföringslagen och penningtvättslagen.

Vi behandlar uppgifterna för berättigat intresse då behandlingen är nödvändig för att tillgodose LifeHarmony Eskilstuna’s och våra kunders intresse att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster och system.

Lagringsperiod

Vi lagrar uppgifterna så länge kunden är aktiv hos LifeHarmony Eskilstuna. En kund räknas som inaktiv efter 36 månader av uteblivet köp eller kontakt. Vissa uppgifter lagras längre pga bokföringslagen.

Vi skyddar dina uppgifter

Vi vidtar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att se till att dina personuppgifter inte manipulera, får förlorade eller förstörs eller att obehöriga kommer åt dem. Våra rutiner förändrar i enlighet med att teknik förbättras.

 

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du har rätt att begära ändring om vi har felaktiga personuppgifter. Du har rätt att begära radering eller begränsning av dina personuppgifter och rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter. Dock är viss behandling av oss berättigad enlig tex bokföringslagen som vi måste följa, dvs vi måste enligt lag spara vissa personuppgifter. Dessa kan du inte begära radering för.

Om du har synpunkter eller klagomål på vår integritetspolicy kontaktar du oss enligt uppgifter längst ner på denna sida.

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vi lagrar uppgifterna så länge kunden är aktiv hos LifeHarmony Eskilstuna. En kund räknas som inaktiv efter 36 månader av uteblivet köp eller kontakt. Vissa uppgifter lagras längre pga bokföringslagen.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du har rätt att begära ändring om vi har felaktiga personuppgifter. Du har rätt att begära radering eller begränsning av dina personuppgifter och rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter. Dock är viss behandling av oss berättigad enlig tex bokföringslagen som vi måste följa, dvs vi måste enligt lag spara vissa personuppgifter. Dessa kan du inte begära radering för.

Om du har synpunkter eller klagomål på vår integritetspolicy kontaktar du oss enligt uppgifter längst ner på denna sida.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Vi skyddar dina uppgifter

Vi vidtar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att se till att dina personuppgifter inte manipulera, går förlorade eller förstörs eller att obehöriga kommer åt dem. Våra rutiner förändrar i enlighet med att teknik förbättras.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Get A News Letter . min leverantör av Nyhetsbrev

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Nyhetsbrev – om du anmält dig till vårt Nyhetsbrev så registreras ditt namn och e-postadress.

Ändring av denna integritetspolicy

LifeHarmony Eskilstuna förbehåller sig rätten att ändra i denna integritetspolicy. Information om detta kommuniceras i via nyhetsbrev. Du ser enkelt när policyn senast uppdaterades högst upp på denna sida.

Kontaktinformation

LifeHarmony Eskilstuna
Svanäsvägen 5
640 43 Ärla

E-post: info@lifeharmony.se

TEL: 076-9435815